• VitalThings logo
  27/03/2023 - Bølgen Invest
  Bølgen Invest investerer i VitalThings

  Bølgen Invest har gjort en ny investering i VitalThings AS.

  VitalThings ble etablert i 2017, basert på teknologi utviklet siden 2014. Gründerne i selskapet er svært erfarne og har utviklet flere selskap ut i et globalt marked. Produktene utvikles i tett samarbeid med kliniske- og helsefaglige miljø. 

  Selskapet fokuserer på kontaktløs helseteknologi der oppfølging av ulike former for livstegn står sentralt. Uten at brukeren har sensorer på kroppen måles pust, pustemønster, uro, hjertefrekvens og en rekke omgivelsesparametre. Det er utviklet maskinlæring som gir svært presise søvnanalyser, inkludert søvnfaseklassifisering. Det utvikles ulike digitale tjenester på datastrømmen fra produktene. 

  Selskapet har et såkalt velferdsteknologiprodukt i markedet, en digital nattevakt, som benyttes til å passe på brukere om natten. Det samme produktet brukes av søvnforskere nasjonalt og internasjonalt. Produktet er utviklet gjennom flere betalte piloter og kom i ordinært salg andre halvår 2022. Selskapet har i tillegg siden 2020 utviklet et medisinsk produkt, en kontaktløs pasientmonitor, som blir den første av sitt slag i verden. Produktet leveres til medisinsk godkjenning i løpet av året. Produktet utvikles i tett samarbeid med St Olavs hospital. Selskapet har 20 ansatte hvorav 18 er ansatt i Trondheim. 

  Les mer
 • 09/03/2023 - Bølgen Invest
  Vi er på utkikk etter nye investeringer!

  Etter å ha realisert flere av våre investeringer, er Bølgen Invest nå i en investeringsfase. I den anledning ønsker vi gjerne dialog med relevante selskaper i Midt-Norge. Vi investerer hovedsaklig i SMB-selskaper, med fleksibilitetet til også å investere i tidligfase selskaper.

  Vår investeringsfilosofi er å investere i selskaper der vi kan være en langsiktig og verdiskapende partner. Vi er aktive eiere i porteføljeselskapene, med formål om å skape verdier gjennom å bidra med komptanse, kapital og nettverk. Som eier bidrar vi aktivt i strategiarbeidet for å fasilitere for vekst- og verdiutvkling i samarbeid med selskapets ledelse.

  Bølgen Invest er sektornøytralt, med fokus på marin og maritim sektor samt kompetanseintensiv forretningsmessig tjenesteyting. 

  Har du spørsmål om det ovenstående eller vil vite mer om Bølgen Invest? Kontakt oss for en hyggelig prat!

  Henvendelser rettes til daglig leder Christian Wiik Molund. 

   

  Les mer
 • Bølgen Invest logo
  14/02/2023 - Bølgen Invest
  Ny profil, hjemmeside og LinkedIn

  Endelig er vår nye logo, profil, hjemmeside ferdigstilt og i tillegg er vi nå på LinkedIn. 

  Følg oss gjerne for å holde dere oppdatert på aktuelle nyheter.

  Les mer